Musty and Cosy


2013-12-01+15.32.31.jpg

Three weekends I swapped the familiar 'You smell like smoke' after going out for 'You smell musty'. Bargaining about 25 pence happens all the time and I guarantee you'll find a costume for the next theme party. More important, you will make a lot of people happy with second hand, inexpensive and good quality stuff. That's why I thought the flee market would be a nice way to raise money for the Lunch for a Child project. I mean, everyone has stuff he or she doesn't need, right?

Thea, Anouk, Milou Remeijsen, pap, mam, Els, Sjors, Myra, Marion, Hans en Lian, Fleur, Petra en Lou, Rien, Kim en oma, Thank you for your help!

-------------------Dutch-------------------

Voor drie weekenden ruilde ik het het bekende ‘ach je stinkt weer naar rook’ na het stappen in voor een ‘wat ruik je muf’. Mensen kijken op het terras is en niets bij, er wordt onderhandeld over 25 cent én ik garandeer je een carnavalsoutfit. Voor de ras-shopper is het helemaal feest, je haalt er goedkope, leuke kleren vandaan en het geeft een kick als je dat ene fashion item vind dat ook voor 30 euro bij de Zara hangt. Ik vond de rommelmarkt een mooie manier om geld op te halen voor het project omdat mensen kunnen bijdragen door spullen te geven of te kopen. Iedereen heeft wel een rommelzolder, hoek of kast toch? En wie verzamelt er nou geen tafellakens of speelgoedautootjes?

Thea, Anouk, Milou Remeijsen, pap, mam, Els, Sjors, Myra, Marion, Hans en Lian, Fleur, Petra en Lou, Rien, Kim en oma, bij deze, bedankt voor de hulp en gezelligheid!

Follow Us
  • Wix Facebook page
Recent Posts